Jägarklubb

Om Mera // Jägarklubb

Är du jägare och intresserad av våra produkter?

Gå med i vår Jägarklubb!

Vi har hundmat anpassad för hundar i hårt arbete under jaktsäsong, den växande valpen, hundar som lätt går upp vikt, för normalaktiva hundar och mat för den äldre hunden. Hög kvalitet till rätt pris!

Vi värnar om den svenska traditionen att jaga med hund och erbjuder därför dig som jägare rabatterade priser på vår hundmat.

Detta får du:

Våra krav:

** Om ni inte kan bifoga jaktkortet via formuläret så kan ni skicka det per e-post till info@merapetfood.se. Det går också bra att skicka en kopia per brev till Mera Form Enköping AB, Litslena Sneby 10, 749 63 Enköping märkt ”Jaktklubb”.

Dataskyddsförordningen GDPR och personuppgifter

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, adress, e-postadress samt telefonnummer. Syftet med detta är för att ge dig tillgång att handla genom vår uppfödarsida.

Vi har fått dina uppgifter från dig själv när du fyller i formuläret. Vi delar vi inte dina uppgifter med tredje part annat än då vi är skyldiga att göra så enligt lag. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss.

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.