Jägare & tjänstehundar

Är du jägare eller använder hund i tjänsten?

Gå med i vår klubb för jägare och tjänstehundar!

Vi har kompletta helfoder anpassat för hundar i hårt arbete under jaktsäsong och i tjänst. Arbetar du som polishundförare, väktarhundförare, har assistans-/ledarhund eller har en certifierad patrullhund i Hemvärnet? Då ska du absolut ansöka om ett medlemskap i vår kundklubb med exklusivt sortiment för er.

Genom oss kan du hitta rätt foder till rätt individ, anpassat för olika perioder i livet som kräver olika näringsmässiga behov. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig hitta rätt i vårt stora sortiment.

Hos oss hittar du högsta kvalitet till rätt pris – med blixtsnabba leveranser!
Beställ före kl 14.00 en vardag så lämnar din order oss samma dag.

Detta får du:

Våra krav:

OBS! Bifoga en bild på giltigt jaktkort* i formuläret eller per e-post till [email protected]

* Gäller ej tjänstehund. För tjänstehund kan kopia på behörighetsprotokoll bifogas.

Vänligen fyll i formuläret nedan:

Dataskyddsförordningen GDPR och personuppgifter

Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig, så som namn, adress, e-postadress samt telefonnummer. Syftet med detta är för att ge dig tillgång att handla genom vår uppfödarsida.

Vi har fått dina uppgifter från dig själv när du fyller i formuläret. Vi delar vi inte dina uppgifter med tredje part annat än då vi är skyldiga att göra så enligt lag. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss.

Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.

Vad söker du?