FAQ

Om Mera // FAQ

Vi skickar alla beställningar inkomna, betalda och klara innan kl 14.00 samma dag. Slutleveransen görs av Postnord på normalt 1-2 arbetsdagar. Har du lantbrevbäring tar det en dag extra.

Nej, vi skickar med tjänsten ”Leverans utan kvittens” på alla paket över 10 kg som skickas direkt hem. Glöm inte ange portkod eller porttelefon vid din beställning för att undvika extra leveranstid och kostnader.

Om ditt paket är 9 kg eller under skickas det till närmsta Postnord ombud. Det krävs legitimation i samband med uthämtning av paketet.

Kontakta oss på info@merapetfood.se eller 0171-412 175 och berätta vad du vill returnera. Vi tar ej retur på öppnade säckar eller brutna förpackningar. En retur kostar 125 kr och dras i samband med kreditering av varan när den kommit tillbaka till oss. Varan ska vara väl emballerad och vara i ursprungligt säljbart skick för att få en godkänd retur.

För att få en godkänd reklamation måste paketet, emballaget och skadan fotograferas omgående och skickas till oss utan dröjsmål. Det är viktigt att alla kartonger öppnas för att kontrolleras om fler paket kommer i samma försändelse. Inkommer en reklamation senare än 1 dygn efter mottagande kan vi inte garantera en reklamation eftersom detta måste anmälas utan dröjsmål till transportören.

Det finns flera sätt att beställa valppaket. Skriv under ”övriga upplysningar” i samband med din order alternativt maila info@merapetfood.se eller ring oss på 0171-412 175. Handlar du från våra återförsäljare kontaktar du ditt ordinarie inköpsställe direkt.

Vi skickar endast valp-/kattungepaket till uppfödare i vår Breeder Club som använder vårt valp- eller kattungefoder till aktuell kull.

Vi har öppet måndag-fredag alla dagar utom röda dagar och helgdagar. Måndag/tisdag/fredag 9-16 och onsdag/torsdag 9-17. Följ oss på våra sociala medier för speciella evenemang och eventuella öppethelger eller kvällsöppet. Vardagar före helgdag har vi ändrade öppettider från 2021. Kontrollera öppettiderna här.

Vad roligt att du vill bli återförsäljare för en av marknadens bästa produkter! Kontakta oss på 0171-412 175 eller info@merapetfood.se och berätta om din verksamhet och hur vi kan hjälpa dig att få snurr på din verksamhet.