Kunskapsbank

Om Mera // Kunskapsbank

Vill du veta mer?

Här finns artiklar för dig som hundägare.

Vi kan aldrig få för mycket kunskap

Kunskap är en viktigt del av vårt liv och har du en katt eller hund i hemmet är det bra att vara lite påläst i olika ämnen. Även om vissa tips och råd inte passar idag, så kan det vara värdefullt vid ett senare tillfälle.

Saknar du något ämne?

Maila gärna [email protected] och lämna förslag och önskemål.

Valptiden är både mysig och krävande
Hundcoachen MERA Petfood Fredrik Steen Hundfoder hundmat Lilla Nymo

Hundcoachen Fredrik Steen väljer MERA Petfood

För mig är valet av hundfoder med högsta kvalitet en självklarhet för att ge bästa förutsättning till sunda och friska individer. Men det ska även finnas en långsiktig plan av hållbarhet vid framställningen. Det känns fantastiskt att MERA Petfood producerar mina hundars mat klimatneutralt, dessutom med insektprotein som är en otroligt resurseffektiv råvara.

Läs mer »
mera hundsnack

Insektprotein i hundfoder

Hållbar hundmat med insektsprotein är ett miljövänligt alternativ till kött och särskilt lämpligt för hundar med intolerans eller allergi. Den är naturligt artanpassad, resursbesparande och kompatibel. Varför?

Läs mer »
MERA hundmat Lyxigt och nyttigt

Lyxigt och nyttigt

Extra god mat sätter guldkant på vardagen för både människor och djur. Toppa hundens torrfoder med några klickar våtfoder eller servera ibland en hel lyxmåltid! Toppen för dig som vill skämma bort din hund eller som vill ge en äldre hund extra hög livskvalitet.

Läs mer »

Vad söker du?