mera genomgår en förändring

mera kunskap mera kärlek
Mera Petfood Relaunch mobil

mera genomgår en förändring

- eftersom att leva med djur är att leva tillsammans

Kanske har du redan sett det: mera får ett nytt utseende. Och det finns en ny historia bakom denna förändring. En konsekvent utveckling av allt vi står för.

Ett steg som ligger oss extremt varmt om hjärtat:

Vi vill inte längre ”bara” vara en hund- och kattmatsproducent, utan vara med och förbättra relationen med din fyrbenta vän tillsammans med dig.

Bakom detta ligger ett intresse som sträcker sig långt bortom matskålen. Vi vet hur många ojämförliga upplevelser som är inbakade i varje dag som människor tillbringar med sina husdjur. Och vi ser mat som ett värdefullt bidrag till att stärka de djupa relationer som utvecklas mellan två- och fyrbenta vänner.

Vi kommer löpande informera om vår relaunch och uppdatera denna sida med information, allt eftersom ny information finns tillgänglig.

Februari – mera vital veterinärfoder
OBS! Oförändrade recept, endast layout.

Februari/Mars/April – pure sensitive-serien 
OBS! Oförändrade recept, endast layout.

Maj/Juni – essential separeras till care och essential. Några oförändrade recept, flera produktnyheter och receptförändringar samt namnändringar. Mer info kommer.

November/December – kattfoder

Från årsskiftet 2023 kommer våra veterinärfoder i mera vital vara först ut med nya designen.

Recepten förblir oförändrade men kommer deklareras enligt ny standard. Det kommer därför kunna se annorlunda ut, utan att förändringar är gjorda. Va därmed beredd på att nya designen kommer att rulla ut inom kort, om vi inte hunnit uppdatera produktbilden till den nya.

mera vital dog Skin control utgår ur sortimentet och ersätts av mera vital Insect Pro.

Mera har skapat en egen serie av tillskott som går utmärkt att kombinera med våra produkter. Allt från skin perfect för allergihundar, relax för stressade hundar till efterlängtade probiotika i gastro och dental för förebyggande tandvård.

Lansering från slutet av januari/början av februari.

Beräknat från slutet av februari/början av mars kommer nya designen på pure sensitive att rulla ut.

Recepten förblir oförändrade men kommer deklareras enligt ny standard. Det kommer därför kunna se annorlunda ut, utan att förändringar är gjorda. Va därmed beredd på att nya designen kommer att rulla ut successivt, om vi inte hunnit uppdatera produktbilden till den nya.

 

  • Under april/maj kommer en del förändringar ske i detta sortiment.

essential kommer innehålla oförändrade recept av följande, endast ny design:

  • essential active
  • essential brocken
  • essential softdiner
  • essential univit
 
care kommer förbättras och erbjuda flera produktnyheter
  • junior 1 blir care puppy
  • junior 2 blir care junior
  • agility blir care sport
  • energy utgår ur sortimentet
  • mer info kommer

I slutet på året kommer vi se en uppdatering av finest fit och better food.

Mer info kommer.

Du älskar ditt husdjur. Ditt husdjur älskar dig. Och denna kärlek skapar ett starkt band mellan er. En nära relation där du känner dig trygg och säker och upplever vardagens många små äventyr nära och tillsammans, för att gång på gång inse: Ni är helt enkelt gjorda för varandra!

we understad love
vi tar hand om människor, djur och miljön

i naturen hänger allt ihop

Det är en av anledningarna till att det är så viktigt att behandla allt med respekt och omsorg och att hjälpa till där vi kan. På mera, när vi producerar vår premiummat, har vi dessa relationer i åtanke. Vår mat gör trots allt djur och människor lika glada.

Vårt engagemang för djurens välfärd och hållbarhet syftar till att hjälpa och skapa harmoni mellan levande varelser och dess miljö.

mera kärlek är grunden till allt

Vi kan enkelt visa vår uppskattning tillbaka till våra husdjur – med mat som gör det möjligt för oss människor att visa för våra djur hur mycket vi bryr oss om dem. Mat som gör att vi kan njuta av vår tid tillsammans maximalt – varje dag, hela livet!

vi älskar djur merapetfood.se
mera förändras

du matar inte bara för att stilla hungern

Att förbereda en måltid är en handling av ömhet och kärlek. Samtidigt vill du också se till att allt känns bra och att den får allt den behöver. Det är därför som våra olika foderserier tillgodoser ett brett spektrum av behov. Var och en av våra produkter är alltid designade för att ge allsidig, god näring till din älskade vän, så att ni kan ha en hälsosam och lycklig tid tillsammans.

För ett långt, allsidigt och framgångsrikt förhållande.

den nya loggan

Logotypen är ett varumärkes frontfigur – den sammanfattar vad varumärket står för. Vår nya logotyp bygger på tungans symboliska kraft. Det står för njutning och hälsa. För läckra mera-måltider och en relation mellan människor och djur präglad av närhet.

nya loggan
ny värld av bilder

Bilderna på våra underbara två- och fyrbenta vänner ligger oss särskilt varmt om hjärtat när det kommer till kommunikation: De illustrerar alla autentiska ögonblick av människor och djur som lever tillsammans, ögonblicksbilder från den verkliga vardagen som fokuserar på realistiska upplevelser.

De innovativa recepten, den noggranna sammansättningen och valet av ingredienser är resultatet av mer än 40 års erfarenhet av djurfoder och djurhållning.

En värdefull erfarenhet – men vi har inte på något sätt stängt in oss som ett resultat av lyckade recept. Det beror på att vi förblir nyfikna och fortsätter att lära oss varje dag för att vidareutveckla våra produkter och berika relationerna mellan människor och deras husdjur genom högkvalitativa måltider.

mera är experter
vår vision

Vi främjar tillfredsställande och livliga relationer – för mer samhörighet och för varandra: från person till person, från person till djur och från oss alla till den mångsidiga, färgstarka världen runt omkring oss. Vi drivs av en önskan att ständigt förbättra status quo.

 

mera – förståelse. omtanke. kärlek

Vi vill bidra till en levande samexistens mellan dig och ditt djur från första början och under hela livet. Det är därför vi brinner för att utveckla artanpassade, inspirerande och hållbara lösningar, även utanför matskålens kant – för att vårda relationen mellan dig och ditt husdjur.

vår uppgift

Vad söker du?