Extra god mat sätter guldkant på vardagen för både människor och djur. Toppa hundens torrfoder med några klickar våtfoder eller servera ibland en hel lyxmåltid! Toppen för dig som vill skämma bort din hund eller som vill ge en äldre hund extra hög livskvalitet.

Lyxigt torrfoder

MERA Nature’s Effect. Vi känner till naturens kraft. Det är därför MERA kombinerar en stor mängd välsmakande kött med naturliga superfoods i Nature’s Effect-recept. MERA lägger särskild vikt vid ursprung och kvalitet på alla ingredienser. MERA’s exceptionella tillverkningsprocess ger krispiga bakade kulor av naturlig kvalitet. Den härliga lukten och synliga superfoods rundar av den välsmakande måltiden.

MERA pure sensitive-serie är för dig som vill ge din hund extra välsmakande torrfoder av högsta kvalitet. Recepten har endast en typ av kött eller fisk och en typ av kolhydrat, vilket gör dem idealiska för känsliga hundar med födoämnesallergi eller intoleranser.

Pure sensitive -serien inkluderar såväl högenergifoder för hundar som är mycket aktiva som foder för juniorer, äldre och normalaktiva hundar. Sist men inte minst finns även kalorisnåla lax & ris för hundar som lätt lägger på extra hull eller har problem med allergi/intoleranser.

Smakrikt våtfoder

Våtfoder kan användas både som helfoder eller komplement till torrfoder. Det är ett mycket bra alternativ både som lyxmat och för den kräsne hunden som behöver extra välsmakande mat för att äta ordentligt. MERA har ett brett sortiment av våtfoder och finns i tre serier. Pure sensitive med 100% köttprotein och spannmålsfria Nature’s Effect med superfoods samt veterinärdieten MERAVITAL. Alla våtfoder är helfoder (precis som alla våra torrfoder), vilket innebär att de innehåller alla näringsämnen en hund behöver.

Mathias Samuelsson använder Nature’s Effect våtfoder i slutet på sina spår sedan flera år. En mysig och lugn rutin.

Lyxgodis

MERA har ett stort sortiment av olika bakade kex. Det berömda ”nattekexet” biscuits har en låg fetthalt och är såklart sockerfri med en extra knaprig konsistens för att stimulera hundens tandkött och på så vis förebygga plack. För den lite känsligare hunden finns serien Goody Snacks som bygger på vår populära sensitive-serie med endast en köttråvara och en kolhydratsråvara.

Den kanske viktigaste produkten vi har, är fokuserad för våra hyperallergiska hundar som nu fått ett helt eget snacks baserat på insekten hermetia illucens (svart soldatfluga) och potatis. Ett efterlängtat tillskott på hyllan för den individ som aldrig annars får äta annat än sitt allergifoder. Kika in på MERAVITAL Insect Pro Snacks här nedan för att läsa mer.

 • Puppy Mix, 1 kg
  Puppy Mix, 1 kg
  89 kr
 • Våtfoder - Nötkött 6-pack
  Våtfoder – Nötkött 6-pack
  258 kr
 • Goody snacks - lax & ris 600 g
  Goody snacks – lax & ris 600 g
  89 kr
 • dog Insect Pro Snacks, 600 g
  dog Insect Pro Snacks, 600 g
  99 kr
 • Biscuits, 5 kg
  Biscuits, 5 kg
  319 kr

Vad söker du?